به گزارش رسانه تحلیلی تصویری بهمن به نقل از متا، شرکت مادر شبکههای اجتماعی فیسبوک، اینستاگرام و واتس اپ، از قابلیت جدید خود برای اینستاگرام رونمایی کرد. بر اساس این طرح کاربرانی که در اینستاگرام تولید محتوا میکنند، قادر خواهند بود برای محتوای صفحه خود حق اشتراک ماهانه بگیرند و اینگونه به درآمدزایی برسند.
متا اعلام کرد که این برنامه با حضور چند اینفلونسر اینستاگرام ظرف همین چند روز آینده در آمریکا آغاز خواهد شد و تا چند ماه دیگر این سرویس در اختیار همه کاربران این شبکه اجتماعی قرار خواهد گرفت.
کاربران با پرداخت حق اشتراک میتوانند به محتوای اختصاصی دست پیدا کنند. دسترسی به لایو اختصاصی، یا استوریهای اختصاصی و مشخصتر شدن کامنت کاربرانی که حق اشتراک پرداخت کردهاند، از جمله مزایای این سرویس است.
اینستاگرام اعلام کرده است:«سرویس اشتراک اینستاگرام، به کاربران و تولید کنندگان محتوا این قابلیت را میدهد تا ارتباط عمیقتری با فالوورهای خود داشته باشند و همزمان با ارائه محتوای اختصاصی، درآمد بیشتری کسب کنند.»
تولیدکنندگان محتوا میتوانند برای سرویس اشتراک خود قیمتهای ماهانه مختلفی را از ۹۹ سنت تا ۹۹ دلار تعیین کنند.
درآمد اینفلونسرهای اینستاگرام تاکنون عمدتا بر پایه تبلیغ مستقیم و غیر مستقیم کالا و یا خدمات بوده است، قابلیت جدید اینستاگرام اما اکنون این امکان را میدهد تا اینفلونسرها بتوانند به خاطر محتوایی که ارائه میکنند به طور مستقیم از فالوورهای خود کسب درآمد کنند. علاوه بر اینفلونسرها، رسانههای خبری و خدماتی که گاه میلیونها فالوور در اینستاگرام دارند نیز میتوانند از این قابلیت بهره ببرند.
یک کاربر اینستاگرام که ۲۰۰ هزار فالوور دارد در واکنش به این خبر میگوید:«سرویس اشتراک در اینستاگرام، ایجاد رابطه صمیمانهتری با فالوورها و طرفدارانم را ممکن میکند. بسیار هیجانزده هستم که این ارتباطات را تقویت کنم و بتوانم تأثیری ماندگارتر بگذارم.»
تولیدکنندگان محتوا میتوانند برای سرویس اشتراک خود قیمتهای ماهانه مختلفی را از ۹۹ سنت تا ۹۹ دلار تعیین کنند. متا گفته است که قصد ندارد از کسانی که از این سرویس استفاده میکنند، تا سال ۲۰۲۳ هزینهای دریافت کند.
مارک زاکربرگ، مدیر اجرایی متا اما، در پستی که در سال گذشته در فیس بوک منتشر کرده بود، گفته بود که این میزان ۳۰ درصد کمتر از میزانی است که شرکت اپل و دیگران دریافت میکنند.
سال گذشته نیز توییتر قابلیتی تحت عنوان سوپر فالووز را راهاندازی کرد که به تولیدکنندگان محتوا اجازه میدهد در ازای محتوای اختصاصی، حق اشتراک دریافت کنند و همچنین برای ورود به اتاقهای گفتگوهای صوتی هزینهای تحت عنوان بلیط ورودی به این اتاقها بپردازند.