معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم گفت: شرکتهای فناور در حوزه فناوری و نوآوری به راحتی می توانند بستر اشتغالزایی را فراهم کنند این در حالیست که ۴۰ درصد فارغ التحصیلان دانشگاهی بیکار هستند.
به گزارش رسانه تحلیلی تصویری بهمن به نقل از ایرنا، علی خیرالدین روز سه شنبه در حاشیه افتتاح خوابگاه خیر ساز دانشگاه سمنان با بیان اینکه ارتباط دانشگاهها با صنعت و پارکهای علم و فناوری از برنامه های جدی معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم است و برنامه های مختلفی در این زمینه تدارک دیده شده است افزود: در قالب گرنت فناورانه از همه اساتید و دانشجویانی که پایان نامه ها و رساله های دکتری خود را متناسب با نیاز جامعه انجام دهند با پرداخت یک میلیارد ریال حمایت مالی می کنیم.
وی به دیگر برنامه های این معاونت با کمک خیران اشاره کرد و گفت: ۶ هزار و ۷۰۰ شرکت دانش بنیان با ۶۵ هزار شغل ایجاد شده ، بستر خوبی برای اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی هستند و خیران می توانند در این زمینه نیز ورود پیدا کنند و برای ایجاد اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی کمک کنند.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم از ایجاد کانون خیران فناوری و نوآوری در این معاونت خبر داد و گفت : خیرانی که تمایل دارند در زمینه اشتغال فعالیت کنند در این کانون پذیرای آنان هستیم .
خیرالدین به سرمایه گذاران فرشته به عنوان دیگر طرح این معاونت اشاره کرد و گفت : در قالب این طرح نیز خیران با سرمایه گذاری و خطر پذیری در یک شرکت فناور به تبدیل شدن ایده ها به محصول کمک می کنند و از سود آن نیز بهره مند خواهند شد و در این زمینه نیز آماده همکاری با خیران هستیم .
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم با اشاره به فعالیت ۴۹ پارک علم و فناوری در سطح کشور گفت : از این تعداد ۱۱ پارک دانشگاهی است .
خیرالدین افزود: ۲۲۳ مرکز رشد ، حدود ۱۰ هزار و ۷۰۰ واحد فناور و ۸۰ مرکز کار آفرینی و حدود چهار پارک سازمانی داریم که حمایت های خوبی از این پارکها می شود.
به گفته وی ، کمک به سطوح فناوری پایین (از یک تا چهار) و تبدیل ایده ها به نمونه آزمایشگاهی از جمله حمایت های معاونت فناوری و نو آوری از پارکهای علم و فناوری است .
بلوک یک خوابگاه خیر ساز دانشگاه سمنان که به همت ورثه مرحوم حاج قدرت الله اعوانی ساخته شده است روز سه شنبه با حضور معاون فناوری و نوآوری و دبیر ستاد خیران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به بهره برداری رسید.