به گزارش رسانه تحلیلی تصویری بهمن، حسین شریعتمداری طی یادداشتی در روزنامه کیهان با عنوان «چه شباهت عجیبی؟!» نوشت:
۱- قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران در ژوئن ۲۰۱۰ (۲۵ خردادماه ۱۳۸۹) یعنی دقیقاً در سالگرد فتنه آمریکایی- اسرائیلی ۸۸ صادر شد. هیلاری کلینتون وزیر خارجه وقت آمریکا که همراه با رافائل کوریا، رئیس جمهوری اکوادور، در یک کنفرانس خبری صحبت میکرد، درباره این قطعنامه گفت: «فکر میکنم منصفانه است اگر بگویم این تحریمها مهمترین تحریمهایی است که ایران تاکنون با آن مواجه شده است»! خبرنگار واشنگتنپست در همان کنفرانس مطبوعاتی از هیلاری کلینتون میپرسد «فکر نمیکنید که این قطعنامه علیه ملت ایران است و نه دولت ایران؟ زیرا مفاد قطعنامه نشان میدهد که فشارهای ناشی از آن بر ملت ایران وارد میشود و نه دولت». کلینتون نظر خبرنگار واشنگتنپست را رد نمیکند و فقط میگوید «به هر حال، این ملت ایران است که باید به نظام فشار بیاورد»!
یعنی فشار بر مردم و انتقام از آنها به علت آنکه فتنه آمریکایی- اسرائیلی ۸۸ را خنثی کرده و به آمریکای خونریز و غارتگر اجازه ندادهاند سرنوشت نظام و ملت را در اختیار خود بگیرد.
۲- حالا در این آیات از سوره مبارکه احزاب دقت کنید « إِذْ جَاءُوکُمْ مِنْ فَوْقِکُمْ وَ مِنْ أَسْفَلَ مِنْکُمْ وَ إِذْ زَاغَتِ الْأَبْصَارُ وَ بَلَغَتِ الْقُلُوبُ الْحَنَاجِرَ وَتَظُنُّونَ بِاللهِ الظُّنُونَا. هُنَالِکَ ابْتُلِیَ الْمُؤْمِنُونَ وَ زُلْزِلُوا زِلْزَالًا شَدِیدًا ... زمانی را به یاد آور که [ دشمنان] از بالا و پایین به سویتان آمدند، و در آن هنگام چشمها [از شدت ترس] خیره شد و جانها به حنجره رسید، و به خدا گمانهای ناروا بردید». دشمن از بالا و پایین - بخوانید از زمین و هوا- به سپاه اسلام یورش آورده و عرصه را بر آنان تنگ کرده است. حالا نوبت نفوذیهاست که مأموریت خود را انجام بدهند. کدام مأموریت؟ ادامه آیات را بخوانید: «وَ إِذْ یَقُولُ الْمُنَافِقُونَ وَالَّذِینَ فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ مَا وَعَدَنَا اللهُ وَ رَسُولُهُ إِلَّا غُرُورًا ... در آن هنگام بود که منافقان و آنان که در دلهایشان مرضی بود، گفتند: آنچه خدا و پیامبرش به ما وعده داده بودند، فریب [ و دروغ] بود»! (آیات ۱۰، ۱۱ و ۱۲)
۳- آیات فوق مربوط به جنگ احزاب است، (همان جنگ خندق) که در آن تمامی دشمنان اسلام اختلافات خود را موقتاً کنار گذاشته و برای مقابله با اسلام نوپای آن روز با هم متحد شده بودند و به همین علت آن را جنگ احزاب مینامند. شباهتی میان جنگ احزاب و هجوم همهجانبه این روزهای دشمنان اسلام علیه ایران اسلامی نمیبینید؟! میان لجنپراکنی این روزهای پادوهای داخلی آمریکا علیه انقلاب و مأموریت آن روزهای منافقان در جنگ احزاب چطور؟!
۴- رهبر معظم انقلاب در بخشی از بیانات حکیمانه روز پنجشنبه خود با مردم تبریز فرمودند:«مردم با وجود اینکه در محاصره انواع مشکلات مانند کرونا، مشکلات معیشتی، لجنپراکنیهای بیگانگان و متأسفانه کمک بعضی عناصر داخلی به آن لجنپراکنیها قرار داشتند، این راهپیمایی عظیم (راهپیمایی روز ۲۲ بهمن) را بهگونهای انجام دادند که بر اساس گزارشهای معتبر، جمعیت در اغلب استانها بیش از سال گذشته بود». چرا مردم با وجود انواع مشکلات بسیار گستردهتر از گذشته آمده بودند؟ حضرت آقا اصلیترین علت را «زنده بودن انقلاب» و «دلبستگی عموم مردم به آرمانهای انقلاب» معرفی کرده و میفرمایند: «زنده بودن انقلاب یعنی دلبستگی عموم مردم و نسلهای جدید به آرمانهای انقلاب که اگر این دلبستگی و ایستادگی نبود، دشمن نیازی نداشت این همه خباثت به خرج دهد، بنابراین دشمنیها به علت پایداری و وفاداری ملت به اهداف انقلاب است».
۵- در ماجرای جنگ احزاب نیز اگرچه منافقان با استناد به سختیها اصرار داشتند وعده خدا و پیامبرش را فریب جلوه دهند! ولی مومنان نگاه دیگری داشتند و خداوند متعال درباره مواجهه آنها با همان مشکلات میفرماید: «وَ لَمَّا رَأَی الْمُؤْمِنُونَ الْأَحْزَابَ قَالُوا هَذَا مَا وَعَدَنَا اللهُ وَ رَسُولُهُ وَ صَدَقَ اللهُ وَ رَسُولُهُ وَ مَا زَادَهُمْ إِلَّا إِیمَانًا وَتَسْلِیمًا ... هنگامی که مؤمنان، گروههای دشمن را دیدند، گفتند: این همان است که خدا و رسولش به ما وعده داده بودند و خدا و پیامبرش راست گفتهاند، و [جنگخندق] جز بر ایمان و تسلیم آنان نیفزود».(آیه ۲۲ احزاب).
نمونهای از این دست را در راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن امسال میتوان دید.
۶- گفتهاند؛ «بهتر آن باشد که سرّ دلبران، گفته آید در حدیث دیگران» از این روی، به سخنان «خاویر سولانا» نماینده عالی سابق سیاست امنیتی و خارجی مشترک اتحادیه اروپا و دبیرکل شورای اتحادیه اروپا هم نگاهی بیندازید. او در مصاحبه با روزنامه اکونومیست میگوید «علت ایستادگی ایران در مقابل فشارهای سختی که برای دیگران بحرانهای بسیار حاد، تلقی میشود، مدیریت کارساز و غیرمتعارف آیتالله خامنهای است» خاویر سولانا در همان مصاحبه به نکته مهمی اشاره کرده و میگوید «مردم در ایران به اسلام وفادارند و حرکت گروههای مخالف جمهوری اسلامی را مخالفت با اسلام میدانند و آنها را از خود میرانند».
و ... بالاخره، چه شباهت عجیبی است میان هجوم این روزهای دشمنان بیرونی انقلاب و مأموریت پادوهای داخلی آنها با هجوم همهجانبه دشمنان اسلام در آن روزها (۱۴۰۰ سال قبل) و مأموریتی که در آن هنگام به منافقان داده بودند!