جهان بر بد‌ اندیش تنگ آوریم!

      
مدیر تحقیق و توسعه موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با اشاره به ساخت واکسن رازی کووپارس بر پایه پروتئین نوترکیب گفت: این واکسن با افزایش ۱۸ برابری تولید آنتی بادی های بدن، ایمنی قابل توجهی برای مصرف کننده ایجاد می‌کند.
کد خبر: ۶۱۶۳
۱۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۰

به گزارش رسانه تحلیلی تصویری بهمن به نقل از فارس، رضا بنی هاشمی، مدیر تحقیق و توسعه موسسه تحقیقات واکسن سرم سازی رازی، در جمع اصحاب رسانه، با اشاره به تاثیر واکسن رازی کوو پارس در افزایش قابل توجه میزان آنتی بادی خنثی کننده در بدن گفت: نتایج مطالعات نشان داده افرادی که واکسن رازی را به عنوان دز یادآور استفاده می کنند، میزان آنتی بادی خنثی کننده در بدن آن ها تا ۱۸ برابر افزایش می‌یابد.

وی افزود: موسسه رازی این مطالعه را بر روی افرادی که دو نوبت واکسن از یکی از واکسن‌های سینوفارم، برکت، آسترازنکا و اسپوتنیک دریافت کردند، انجام داد و به اثبات رسیده است.

 مدیر تحقیق و توسعه موسسه رازی، ادامه داد: به تازگی نیز نتایج مطالعه ای در چین نشان داد، میزان آنتی بادی‌های ایجاد شده با دز سوم واکسن کووید -۱۹ سینوفارم در افرادی که دو دز قبلی خود را هم‌ واکسن سینوفارم زدند، پس از شش ماه به شدت کاهش می یابد و تزریق چهارم نیز به طور قابل توجهی آن‌ها را در برابر امیکرون تقویت نمی کند.

دکتر بنی هاشمی همچنین با اشاره به صدور مجوز واکسیناسیون هترولوگ (واکسنی که از نظر پلتفرم، مشابه پلتفرم واکسن دز اول نباشد) برای تجویز دُز بوستر در چین، گفت:

در حالی که واکسیناسیون کووید در چین بر پایه واکسن‌های غیرفعال شروع شده بود، اما با توجه به عملکرد نه چندان مطلوب این واکسن‌ها به عنوان دز یادآور، سایت بلومبرگ از مجوز تجویز دُز بوستر با استفاده از واکسن های بومی و با پلتفرم واکسن های وکتور آدنو ویروسی و نیز پپتیدی در چین خبر داد.

وی تصریح کرد: واکسن‌های ساخته شده بر مبنای ویروس غیرفعال برای دز یادآور به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

واکسن رازی کووپارس نخستین واکسن تزریقی-استنشاقی پروتئین نوترکیب کرونا است که مطابق با دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت و سخت ترین پروتکل های داخلی در موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با پیشینه یک قرن واکسن سازی در کشورمان و افتخار تولید واکسن های مهم پزشکی مانند فلج اطفال، سرخک، سرخجه، دیفتری، کزاز و اوریون ساخته شد.

این موسسه از روش پروتئین نوترکیب که از ایمن ترین روش‌های ساخت واکسن محسوب می‌شود، برای تولید واکسن «رازی کوو پارس» استفاده کرده است.

نظرات بینندگان
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب‌سایت منتشر خواهد شد
* متن پیام:
نام و نام خانوادگی:
ایمیل: