جهان بر بد‌ اندیش تنگ آوریم!

      
معرفی ورزشگاه های افتتاحیه، فینال و میزبان ایران در جام جهانی
ورزشگاه های محل برگزاری دیدارهای تیم ملی ایران در جام جهانی قطر مشخص شدند.
کد خبر: ۸۱۱۳
۱۴ فروردين ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۷

رسانه تحلیلی تصویری بهمن، گروه ورزش: قرعه کشی مسابقات فوتبال جام جهانی قطر شامگاه جمعه گذشته در دوحه برگزار شد و تیم ملی ایران با تیم های انگلیس، آمریکا و برنده پلی آف بین تیم های (ولز، اسکاتلند و اوکراین) همگروه شد. بر همین اساس تیم ملی ایران در نخستین گام از ساعت 16:30 روز دوشنبه 30 آبان در روز افتتاحیه با انگلیس دیدار خواهد کرد. در ادامه نیز تیمی که از  پلی آف اروپا صعود می کند (برنده ولز - اوکراین با اسکاتلند) جمعه 4 آذر از ساعت 16:30 به مصاف شاگردان اسکوچیچ می رود و در نهایت هم در روز تاریخی 8 آذر تیم های ملی  ایران و آمریکا به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

جام جهانی 2022 فوتبال در تاریخ 30 آبان 1401 آغاز و در تاریخ 27 آذر 1401 به پایان خواهد رسید. این رقابت ها قرار است در 8 ورزشگاه برگزار شود که در گزارشی ورزشگاه هایی که قرار است تیم ملی فوتبال ایران در آن مقابل حریفانش به میدان برود به همراه دو ورزشگاه افتتاحیه و فینال را در گزارشی معرفی خواهیم کرد:

 

استادیوم البیت (دیدار افتتاحیه)

این استادیوم 60 هزار نفره با الهام از چادرهای سنتی عشایری، میزبان بازی افتتاحیه جام جهانی فوتبال 2022 و دیگر بازی‌ها تا مرحله نیمه‌نهایی خواهد بود. این استادیوم که در سال 2020 در روز ملی قطر افتتاح شد در شهر شمالی الخور قطر واقع شده است؛ شهری که به دلیل غواصی و ماهی‌گیری مرواریدش معروف است و در طول سالیان متمادی بیابان‌نشینان را به ساحل دعوت کرده است.

ظاهر ورزشگاه البیت نشان از اهمیت بالای این سازه در بین استادیوم های قطر برای جام جهانی 2022 دارد. طراحی این ورزشگاه به گذشته و حال قطر می‌بالد و فرهنگ، سنت‌ها و تاریخ این شهر را برجسته می‌کند.

به جز دیدار افتتاحیه بین قطر و اکوادور سایر دیدارهایی که در این ورزشگاه برگزار می شود به شرح زیر است:

بازی دوازدهم: مراکش - کرواسی

بازی بیستم: هلند – اکوادور

بازی بیست‌وهشتم: ژاپن - پلی‌آف دوم (نیوزیلند یا کاستاریکا)

بازی چهل‌وچهارم: کانادا – مراکش

همچنین یک دیدار از مراحل یک هشتم نهایی، یک چهارم نهایی و نیمه نهایی در این ورزشگاه برگزار می شود.

البیت قطر زیباترین استادیوم فوتبال در جهان !؟ + تصاویر | لست سکند

استادیوم لوسیل (دیدار فینال)

در بین استادیوم های جام جهانی 2022 قطر نام لوسیل خوش می‌درخشد. استادیوم 80 هزار نفری لوسیل، بزرگترین استادیوم در این فهرست است که میزبان فینال جام جهانی 2022 قطر خواهد بود.

طراحی این ورزشگاه از تعامل نور و سایه الهام گرفته است و فرم ساختاری و نمای آن منعکس‌کننده نقوش پیچیده هنری است که در سراسر جهان عرب و اسلام در طول تمدن‌های اولیه یافته می‌شود.

با توجه به موقعیت‌های برجسته این استادیوم در لوسیل (یک کلانشهر تازه ساخته شده در قطر) برنامه‌ریزی اصلی استادیوم دارای سیستم تراموا و فضاهای سبز است و آن را به عرصه‌ای متمرکز بر پایداری (sustainability) تبدیل می‌کند که بر نیازهای انسانی و حفاظت از محیط زیست تمرکز دارد.

گفتنی است هر 8 ورزشگاهی که برای جام جهانی قطر ساخته شده، برگرفته از نمادهای بومی و فرهنگ این کشور است.

همچنین در این ورزشگاه به جز دیدار فینال سایر دیدارهای زیر برگزار می شود:

بازی هشتم: دانمارک - تونس، 

بازی شانزدهم: اروگوئه - کره جنوبی

بازی بیست‌وچهارم: لهستان – عربستان

بازی سی‌ودوم: کامرون – صربستان

بازی چهلم: پلی‌آف اول (پرو، امارات یا استرالیا)- دانمارک،

بازی چهل‌وهشتم: غنا – اروگوئه

همچنین یک دیدار از مراحل یک هشتم نهایی، یک چهارم نهایی و نیمه نهایی به همراه بازی فینال در این ورزشگاه برگزار می شود.

ساختار خارجی ورزشگاه میزبان فینال جام جهانی ۲۰۲۲ تکمیل شد

استادیوم بین‌المللی خلیفه (ایران – انگلیس)

تیم ملی ایران در روز دوشنبه 30 آبان و از ساعت 16 و 30 دقیقه در این ورزشگاه به مصاف تیم ملی انگلیس خواهد رفت تا ملی‌پوشان کار خود را در این پیکارها، با یکی از مدعیان کسب عنوان قهرمانی آغاز کنند.

استادیوم بین‌المللی خلیفه که در سال 1976 در الریان ساخته شد، مدت‌هاست که یکی از برجسته‌ترین ورزشگاه‌های قطر است و پیش از این میزبان بازی‌های آسیایی، جام خلیج و جام ملت‌های آسیا بوده است.

استادیوم برای میزبانی جام جهانی و پذیرایی از 40 هزار هوادار گسترش یافته و مجهز به فناوری خنک‌کننده نوآورانه است که به بازیکنان اجازه می‌دهد در یک محیط راحت به رقابت بپردازند.

در این ورزشگاه سایر دیدارهای زیر نیز برگزار می شود:

بازی یازدهم: بلژیک - کانادا،

بازی نوزدهم: قطر – سنگال

بازی بیست‌وهفتم: اسپانیا – آلمان

زی سی‌وپنجم: پلی‌آف اروپا (ولز، اوکراین یا اسکاتلند) – انگلیس

بازی چهل‌وسوم: کرواسی – بلژیک

در این ورزشگاه یک دیدار مرحله یک هشتم نهایی و دیدار رده بندی جام هم برگزاری خوهد شد.

ورزشگاه های بازیهای ایران در جام جهانی قطر کدام هستند؟ + تصاویر

استادیوم احمد بن علی (ایران – پلی آف اروپا)

استادیوم احمد بن علی که محل استقرار یکی از مشهورترین تیم‌های فوتبال قطر در شهر الریان است، اجتماع نزدیک خود را با ترکیب نمادهای فرهنگ و سنت های قطری جشن می گیرد.

از ویژگی‌های اصلی طراحی این استادیوم، نمای مواجش بوده که الگوهای ساخته شده آن، جنبه‌های مختلف کشور را مشخص می‌کند؛ المان‌هایی چون اهمیت خانواده، زیبایی کویر، گیاهان و جانوران بومی و همچنین تجارت محلی و بین‌المللی.

این ورزشگاه که در رقابت‌های جام عرب در سال 2021 میزبان 4 دیدار بود، در تاریخ جمعه 4 آذر میزبان دیدار تیم ملی ایران و برنده پلی‌آف اروپا خواهد بود. دیداری که ابتدا اوکراین و اسکاتلند به مصاف هم می‌روند و برنده آن مسابقه باید با ولز روبه‌رو شود تا حریف ایران در جام جهانی مشخص شود.

در این ورزشگاه بازی های زیر برگزار می شود:

بازی چهارم: آمریکا - پلی‌آف اروپا (ولز، اوکراین یا اسکاتلند)

بازی نهم: اسپانیا - پلی‌آف دوم (نیوزیلند یا کاستاریکا)

بازی هفدهم: انگلیس - آمریکا، 

بازی بیست‌وپنجم: بلژیک - مراکش، ساعت ۱۳:۳۰،

بازی سی‌وسوم: هلند - قطر،

بازی چهل‌ویکم: ژاپن - اسپانیا، 

یک دیدار از مرحله یک هشتم نهایی نیز در این ورزشگاه برگزار می شود.

قطر چهارمین ورزشگاه جام جهانی را افتتاح می کند - ورزش سه

استادیوم الثمامه (ایران – آمریکا)

استادیوم الثمامه که در 12 کیلومتری جنوب دوحه واقع شده، با نمای چشمگیرش قرار است نمایانگر فرهنگ عرب باشد و در این راه از الگوهای بافته شده قهفیه، کلاه سنتی مردان عرب یا عرقچین الهام گرفته است.

این ورزشگاه با استفاده از آب بازیافتی برای آبیاری مناطق سبز، در مقایسه با یک استادیوم معمولی 40 درصد بیشتر در مصرف آب صرفه‌جویی می‌کند. همچنین 50 هزار متر مربع از مساحت پارک اطراف استادیوم، در طراحی آن ادغام شده است و از درختان بومی برای پوشش 84 درصد از چشم‌انداز آن استفاده می‌شود.

این استادیوم در سال 1976 افتتاح شد. در سال 1992، این ورزشگاه میزبان تمام 15 بازی یازدهمین جام خلیج فارس بود که قطر برای اولین بار برنده آن شد. در سال 2005، قبل از بازی‌های آسیایی 2006، بازسازی و گسترش یافت تا ظرفیت آن از 20هزار صندلی به 40هزار صندلی افزایش یابد.

این ورزشگاه در تاریخ سه‌شنبه 8 آذر و از ساعت 22 و 30 دقیقه میزبان دیدار تیم‌های ملی ایران و آمریکا خواهد بود. مسابقه‌ای که آخرین دیدار تیم ملی ایران در مرحله گروهی این پیکارها خواهد بود.

در این ورزشگاه دیدارهای زیر برگزار می شود:

بازی دوم: سنگال – هلند

بازی دهم: آلمان - ژاپن،

بازی بیست‌وششم: کرواسی

بازی سی‌وچهارم: اکوادور – سنگال

بازی چهل‌ودوم: پلی‌آف دوم (نیوزیلند یا کاستاریکا) – آلمان

یک دیدار یک هشتم و یک دیدار یک چهارم نیز در این ورزشگاه برگزار می شود.

نظرات بینندگان
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب‌سایت منتشر خواهد شد
* متن پیام:
نام و نام خانوادگی:
ایمیل: