جهان بر بد‌ اندیش تنگ آوریم!

      
بنیانگذار مایکروسافت کتاب جدیدی در زمینه پاندمی منتشر کرده است
«نباید منتظر بمانیم تا حادثه بعدی ما را غافلگیر کند و فراموش کنیم که این همه‌گیری چقدر وحشتناک بوده است. ده‌ها میلیون مرگ، تریلیون‌ها دلار ضرر اقتصادی، اخلال در تحصیل دانش اموزان دانشجویان و افسردگی های روانی همه از خسارات این همه‌گیری بوده و تنها با اجرای چند قدم کلیدی می‌توانیم مطمئن شویم که این اتفاق دیگر تکرار نخواهد شد
کد خبر: ۱۰۰۰۵
۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ | ۰۶:۰۴

رسانه تحلیلی تصویری بهمن، گروه علم و فناوری - میثا سبز‌علی‌زاده : بیل گیتس یکی از بنیانگذاران مایکروسافت در سال 2015 پیش بینی کرد که جهان برای یک بیماری همه گیر آماده نیست، او اخیرا کتاب جدیدی در این زمینه منتشر کرده است.

Microsoft co-founder Bill Gates holding a copy of his book, “How to Prevent the Next Pandemic.”

از آنجایی که زیرشاخه های اُمیکرون همچنان باعث افزایش تعداد موارد ابتلا همه‌گیری به ویروس کرونا میشوند، بیل گیتس از احتمال همه گیری بعدی در دنیا اظهار نگرانی کرده است.او اخیرا کتابی با موضوع چگونه از پاندمی بعدی چلوگیری کنیم را منتشر کرده است.

بنیانگذار میلیاردر مایکروسافت روز سه شنبه در گفتگویی تلوزیونی با ساوانا گاتری، مجری برنامه TODAY، گفت: اکنون زمان شروع برنامه ریزی برای همه گیری بعدی است.

گیتس می‌گوید: «نباید منتظر بمانیم تا حادثه بعدی ما را غافلگیر کند و فراموش کنیم که این همه‌گیری چقدر وحشتناک بوده است. ده‌ها میلیون مرگ، تریلیون‌ها دلار ضرر اقتصادی، اخلال در تحصیل دانش اموزان و دانشجویان و افسردگی های روانی همه از خسارات این همه‌گیری بوده و تنها با اجرای چند قدم کلیدی می‌توانیم مطمئن شویم که این اتفاق دیگر تکرار نخواهد شد.»

گیتس، در سال 2015 در سخنرانی TED پیش‌بینی کرده بود که جهان برای یک بیماری همه‌گیر آماده نیست، ایده‌های خود در مورد چگونگی مبارزه موفقیت‌آمیزتر با شیوع گسترده و جهانی بیماری های واگیردار یا همان پاندمی، را در کتاب جدید خود با عنوان «چگونه از همه‌گیری بعدی جلوگیری کنیم» که روز سه‌شنبه منتشر شد، به اشتراک می‌گذارد. در این کتاب، گیتس از آتش نشانان الهام گرفته و پیشنهاد می کند که یک تیم جهانی در قالب"تیم میکروب" به مطالعه و پیشگیری از بیماری های همه گیر اختصاص داده شود. این تیم می تواند فوراً به مکان های شیوع بیماری بمنظور جلوگيری از آن، سفر کند، و با کنترل عوامل بیماری از شیوع گسترده ان جلوگیری به عمل اورد.

 او خاطرنشان کرد: "ایالات متحده به تنهایی بیش از 300000 آتش نشان تمام وقت دارد. و این یعنی معتقدیم که اگر یک خانه بسوزد، می تواند کل جامعه را تحت تاثیر قرار دهد. همه‌گیری بسيار مخرب‌تر  است و ما برای مقابله با آن تمرین نکرده ایم. چند کشوری که آمادگی بیشتری داشتند، مانند استرالیا، تنها 10 درصد مرگ و میر ما را دارند."

استدلال گیتس در ادامه این بود که، سازمان بهداشت جهانی به تنهایی نمی تواند تمام کارهای مورد نیاز برای جلوگیری از شیوع بیماری ها را انجام دهد. و بحث اصلی برسر این موضوع است که چگونه میتوان روی این آمادگی،سرمایه‌گذاری کرد.

او گفت: "در واقع آنها بودجه ای برای رفتن به کشورها و عملیاتی کردن دستورالعمل ها ندارند و یا بودجه اختصاصی برای رفتن به محل شیوع بیماری ها، دریافت نمی کنند."، وی افزود که WHO به یک تیم "متخصص" از افراد شایسته و پیگیر برای کمک به آنها در مواجهه با همه گیری های احتمالی بعدی نیاز دارد.

نظرات بینندگان
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب‌سایت منتشر خواهد شد
* متن پیام:
نام و نام خانوادگی:
ایمیل: