به گزارش رسانه تحلیلی تصویری بهمن، به نقل از ایرنا، آیتالله سید ابراهیم رئیسی در پیام تسلیت خود به مناسبت درگذشت حجتالاسلام والمسلمین فاطمینیا آورده است: این استاد برجسته اخلاق با کلام و بیان نافذ و سخنان تأثیرگذار، زندگی پرخیر و برکت خود را با اخلاص وقف ترویج و تبلیغ مبانی دینی و اعتقادی در سطوح مختلف کرد و با تألیف آثار ارزشمند کارنامه درخشانی از خود بر جا گذاشت که چون چراغی فروزان، الهامبخش باقی خواهد ماند.
رئیسجمهور در این پیام ادامه داد: رحلت عالم وارسته و خطیب توانا حضرت حجتالاسلام والمسلمین آقای سیدعبدالله فاطمینیا، موجب تأثر گردید. اینجانب این ضایعه را به حوزههای علمیه، علمای اعلام، علاقهمندان و بهویژه بیت شریف آن مرحوم تسلیت میگویم و از درگاه خداوند سبحان برای ایشان رحمت واسعه و همجواری با اجداد طاهرینش و برای بازماندگان صبر و سلامتی مسألت دارم.
محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی نیز در پیامی رحلت آیتالله سید عبدالله فاطمی نیا را به رهبر معظم انقلاب، مراجع عظام تقلید، حوزههای علمیه و بیت ایشان تسلیت گفت.
در متن این پیام آمده است: اذا مات العالم ثُلم فی الإسلام ثَلمة لا یسدّها شیء إلی یوم القیامة. خبر درگذشت عالم ربانی، عارف واصل، مورخ، کتابشناس و ادیب چیرهدست، معلم اخلاق و مراد و مقبول اهل نظر حضرت آیت الله سید عبدالله فاطمینیا را دریافت کردم و عمیقاً متاثر و متاسف شدم.
رییس مجلس شورای اسلامی در این پیام افزود: حضرت آیت الله فاطمی نیا که از شاگردان برجسته حضرت آیت الله بهاء الدینی، حضرت آیت الله العظمی بهجت و علامه طباطبایی بودند، در سالهای طولانی عمر شریف و با برکت خود معارف حقه اسلام را ترویج نمودند و در راه تعلیم مبانی فهم درست و دقیق منابع دینی خدمات درخشانی ارائه کردند و با برپایی جلسات تفسیر صحیفه سجادیه، نهج البلاغه و زیارت جامعه کبیره باقیات صالحات ارزشمندی از خود برجای گذاشتند.
رییس قوه مقننه در این پیام تاکید کرد: ایشان همچنین در برهههای حساس تاریخ انقلاب اسلامی با دفاع صریح و راهگشا از آرمانهای انقلاب اسلامی، مکتب امام راحل عظیم الشأن (ره) و رهبر معظم انقلاب، راهنمای خواص و مایهٔ دلگرمی و امیدواری مؤمنان بودند.
قالیباف در این پیام خاطرنشان کرد: این حادثه، ضایعهای ناگوار برای حوزههای علمیه، روحانیت معزز، جامعه مذهبی تهران و عموم شاگردان و ارادتمندان ایشان به خصوص جوانان خواهد بود؛ اینجانب این فقدان عظیم را محضر بقیة الله الاعظم (ارواحنا فداه)، رهبر معظم انقلاب، مراجع عظام تقلید، حوزههای علمیه و بیت شریف آن مرحوم تسلیت میگویم و از خداوند متعال برای بازماندگان صبر و اجر و برای آن فقید سعید علو درجات مسئلت دارم.
حجتالاسلام فاطمینیا از اساتید صاحبنام اخلاق در سال ۱۳۲۵ در تبریز چشم به جهان گشود و از کودکی تحت تربیت دینی و علمی پدر خود (میر اسماعیل) که از جمله علمای اهل عرفان بود، قرار گرفت. وی سپس قریب ۳۰ سال نزد میرزا حسن مصطفوی (از شاگردان سید علی قاضی) تحصیل کرد و در کنار تحصیلات حوزوی از محضر علمایی چون علامه طباطبایی، سید محمدحسن الهی طباطبایی (برادر کوچکتر علامه طباطبایی)، محمدتقی آملی، سید رضا بهاءالدینی، محمد تقی بهجت، علامه جعفری در علوم اسلامی و عرفان بهره برد. این خطیب برجسته، شب گذشته دار فانی را وداع گفت.