جهان بر بد‌ اندیش تنگ آوریم!

      
بازیکن سالاری در تیم اسکوچیچ به اوج رسیده!
هنوز مشخص نیست دو بازیکن مطرح تیم ملی به چه منظوری در نهاد ریاست جمهوری حاضر شده اند اما عده ای معتقدند شاید آنها به منظور رایزنی برای برکناری سرمربی تیم ملی این اقدام را انجام داده باشند؛ اقدامی که مصداق بارز بازیکن سالاریست!
کد خبر: ۱۲۸۴۴
۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۵:۵۵

رسانه بهمن، گروه ورزشی: تیم ملی فوتبال ایران روزهای بیم و هراس را سپری می کند. از یک سو به جام جهانی نزدیک می شویم و این توقع می رود که بهترین تدارک از سوی فدراسیون فوتبال برای آماده سازی این تیم پیش بینی و برنامه ریزی شود، از سوی دیگر در عمل هیچ خبری از پشتیبانی و برنامه ریزی درست و حسابی نیست تا به این واسطه این روزها به روزهای بیم و هراس برای تیم ملی تعبیر شود.

از طرف دیگر با تیمی طرف حساب هستیم که تقریبا هیچکس از شرایطش راضی نیست؛ از بازیکنان گرفته که حسابی به خاطر کار با یک سرمربی طراز دوم شاکی هستند، تا کادری که قرارداد ندارد، تا تیم پشتیبانی و تدارکی که برای رضای خدا کار می کند! در این بین فدراسیون فوتبال هم به امان خدا رها شده و فقط امیدواری 80 میلیون ایرانی باقی مانده که آن هم با این وضعیت به نظر نمی رسد به طور واقعی جای امیدواری زیادی برای حضور موفق در جام جهانی باقی باشد.

حضور مشکوک دو ملی‌پوش در نهاد ریاست جمهوری

بازیکن سالاری به اوج رسیده...

با همه این تفاسیر نکته ای که امیدها را به شدت به تیم ملی کاهش داده به رفتار برخی از ملی پوشان مربوط می شود که بدون اهمیت به اسم و رسم خود؛ شائبه بازیکن سالاری را در تیم ملی تقویت کرده و باند و باند بازی های دو دهه قبل در تیم ملی زمان برانکو را در اذهان تداعی می کند. البته برنامگی، سومدیریت و بی تدبیری صورت گرفته از سوی مدیران و کادرفنی تیم ملی در این برهه زمانی محرز است اما این که چرا ملی پوشان به خود اجازه می دهند تا در این مقطع حساس زمانی و در آستانه جام جهانی با رفتارهای خود اتفاقات اردو را تحت الشعاع قرار بدهند، خود ابهام بزرگیست که جای هیچ دفاعی را باقی نمی گذارد.

 

هنوز صحبت های علی دایی در جریان جام جهانی 2006 را به یاد داریم که می گفت: علیه من باندبازی میکردند و در چشمانم نگاه می کردند و به من پاس نمی دادند! حتی در ادوار بعدی نیز گمانه زنی هایی درباره باندبازی و بازیکن سالاری همیشه وجود داشته اما این که علنا تلاش شود تا علیه سرمربی و کادرفنی و حتی ارکان فدراسیون فوتبال اقداماتی صورت بگیرد به نظر می رسد در تاریخ فوتبال ایران بی سابقه باشد.

بر همین اساس نیز برخی رسانه ها طی روزهای گذشته این طور گزارش دادند که یک درگیری جدی در رختکن تیم ملی بعد از دیدار تدارکاتی این تیم به وقوع پیوسته است تا اذهان به سمت درگیری با کادرفنی برود اما به نظر می رسد جماعت قدیمی های تیم ملی به قدری به قدرت رسیده اند که برای جوان تر ها هم تعیین تکلیف می کنند چرا که بعد از بازی با الجزایر یک بگو مگوی ساده بین بازیکنان باتجربه با جوان تر ها یک مقدار باعث متشنج شدن فضای رختکن شده تا مشخص شود باندبازی در برهه زمانی فعلی نیز در اردوی تیم ملی غوغا می کند.

حالا هم که خبر می رسد دو تن از ملی پوشان باسابقه و مطرح تیم ملی به منظور اموری نامشخص راهی دفتر ریاست جمهوری شده اند.

 

طارمی و جهانبخش واقعا با رئیس جمهور دیدار کردند؟

اولین بار یک عکاس با انتشار توییتی از حضور مهدی طارمی و علیرضا جهانبخش در ساختمان نهاد ریاست جمهوری خبر داد و در توئیتی نوشت: بعد باخت تیم ملی مقابل الجزایر، مهدی طارمی و علیرضا جهانبخش در ساختمان ریاست جمهوری دنبال چه بودند؟

رسانه های داخلی بنا به دلایلی ترجیح دادند از کنار این توییت بی تفاوت عبور کنند اما رسانه های خارجی به موضوع حضور جهانبخش و طارمی در نهاد ریاست جمهوری پرداختند و به تمام احتمالات این حضور اشاره کردند.

رضا نقی پور، مسئول سابق حراست فدراسیون فوتبال هم اکنون مسئول تشریفات ریاست جمهوری است و مهدی خراطی که سال ها در دپارتمان تیم ملی فعالیت می کرد هم با نقی پور به ریاست جمهوری رفته و ملاقات با این دو به خصوص با خراطی که رابطه خوبی با ملی پوشان داشت، می تواند بهانه خوبی برای حضور در ریاست جمهوری باشد اما عده ای معتقدند هدف طارمی و جهانبخش از حضور در ریاست جمهوری، رساندن پیغام ملی پوشان به رییس جمهور بوده است.

ملی پوشان در دوحه با وزیر ورزش جلسه گذاشتند و در حضور بهرام رضاییان و حمید استیلی با حمید سجادی حرف زدند. آنها به روایتی خواهان حمایت همه جانبه از تیم ملی هستند و به روایتی هم خواهان برکناری دراگان اسکوچیچ و بازگشت کارلوس کی روش به تیم ملی.

معلوم نیست هدف آنها از حضور در نهاد ریاست جمهوری چه بود؟ آیا رفته بودند تقاضای حمایت تمام بازیکنان تیم ملی را به گوش بالاترین مقام دولت برسانند یا حامل این پیام از ملی پوشان بودند؛ با اسکوچیچ هیچ نتیجه ای نمی گیریم!

پرده برداری از کودتا!

 نشریه «آبولا» پرتغال در گزارشی مدعی شد مهدی طارمی ستاره ایرانی پورتو در تیم ملی ایران بعد از باخت مقابل الجزایر علیه دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم ملی با همدستی بازیکنان کلیدی ایران موضع گیری کرده است.

نشریه پرتغالی در این زمینه نوشت: پس از شکست ایران مقابل الجزایر در دیداری دوستانه در قطر، جو تیم ملی ایران متشنج شده و زمینه ساز اختلاف بازیکنان با دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم شده است.

آبولا نوشت: تیم ملی ایران در انتخاب حریف تدارکاتی دچار مشکل شد و در نهایت فقط یک بازی دوستانه در دوحه با الجزایر در دمای بسیار بالا و در زمینی با شرایط نامناسب انجام داد. طارمی حتی از یک خبرنگار تصویری تلویزیون ایران خواست که از زمین فیلمبرداری کند زیرا او از وضعیت زمین ناراضی بود.

بر اساس گزارش های رسیده، به نظر می رسد مهاجم پورتو و سایر افراد در تیم ملی تلاش هایی  خواهند کرد تا حرکت‌هایی را برای کنار گذاشتن دراگان اسکوچیچ و بازگرداندن کارلوس کی روش انجام دهند.

انتقاد بی رحمانه خداداد

همچنین خداداد عزیزی غزال تیزپای فوتبال ایران با تقبیح رفتار ملی پوشان در گفت و گویی با فارس به آنها انتقاد کرده و در خصوص اینکه برگزار نشدن دیدارهای دوستانه و تامین نشدن امکانات برای تیم ملی صدای ملی‌پوشان و حتی خود اسکوچیچ را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ درآورده است، توضیح داد: فدراسیون فوتبال باید چه کاری انجام می‌داد؟ اگر بازیکنان به برگزاری اردوی قطر انتقاد دارند باید بدانند که این موضوع تشخیص کادر فنی بوده و از نظر شخصی من بازیکن نباید در مورد تصمیم سرمربی اظهارنظر کند. کادر فنی است که باید برای برگزاری اردوها تعیین تکلیف کند، البته با توجه به اینکه در فصل تعطیلی لیگ‌ها هستیم، شاید بازیکن توقع داشت به جای برگزاری اردو در گرمای قطر، در تهران می‌ماندیم و اینجا تمرین می‌کردیم تا بیشتر استراحت کند. این هم یک جنبه از موضوع است.

 

این ره به ترکستان است...

در این مقال قصد، حمایت از اسکوچیچ نیست و چه بسا بهتر بود با تدابیر صورت گرفته از همان ابتدا این مربی اصلا برای تیم ملی انتخاب نمی شد اما این که در این برهه حساس کنونی برخی بازیکنان به خود اجازه می دهند تا برخی اتفاقات را طوری رقم بزنند که بعدا دود آن به چشم تیم ملی و هوادارانش برود، قصه پرغصه ای محسوب شده که به طور حتم این راه با این رفتارها که بازیکن سالاری تعبیر می شود، رو به ترکستان است.

|انتهای پیام|

نظرات بینندگان
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب‌سایت منتشر خواهد شد
* متن پیام:
نام و نام خانوادگی:
ایمیل: