به گزارش رسانه تحلیلی تصویری بهمن به نقل از مهر، باتری مذکور از مواد ارزان و قابل دسترسی مانند منگنز و اکسید فلزات استفاده می کند و براساس آب ساخته شده تا به این ترتیب از چالش های باتری های فعلی مانند احتمال آتش سوزی و تاثیر منفی استخراج فلزات بر محیط زیست اجتناب شود. علاوه برآن در باتری نوین از مواد غیرسمی استفاده شده و به همین دلیل بازیافت آن راحت تر است.
شرکت «اسایلم انرژی» به تازگی توانسته سرمایه ای ۳۲ میلیونی از سرمایه گذاران تامین کند. نخستین شریک آن نیز یک خودروساز هندی است. بنابراین استارت آپ مذکور تصمیم دارد به تولیدکنندگان وسیله نقلیه کمک کند خودروهای برقی ارزانتری بسازند.
باتری های این استارت آپ به اندازه ای ارزان هستند که می توان در کشورهای در حال توسعه از آنها برای ذخیره مازاد برق خورشیدی شبکه توزیع استفاده کرد.
نکته حائز اهمیت آن است که در این باتری کبالت وجود ندارد. این عنصر یک جزء مهم از باتری های لیتیومی است که چالش های مربوط به محیط زیست و بهداشت را تشدید می کند. علاوه برآن در باتری مذکور لیتیوم نیز وجود ندارد. این امر اهمیت زیادی دارد زیرا در این اواخر قیمت لیتیوم افزایش یافته و پیش بینی می شود قیمت باتری های دیگر نیز افزایش یابد.
طبق برنامه ریزی انجام شده، شرکت در اوایل ۲۰۲۳ میلادی تست باتری برای نخستین مشتریانش را آغاز می کند. تولید انبوه باتری نیز از اوایل ۲۰۲۵ میلادی آغاز می شود.
هرچند باتری جدید درآینده به طور جهانی عرضه خواهد شد، اولویت این شرکت فراهم کردن آن برای کشورها و مناطق کم درآمد است.