به گزارش رسانه تحلیلی تصویری بهمن، به نقل از تسنیم، محمد خوانساری، معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران، در مراسم افتتاح پروژههای این سازمان اظهار داشت: در حوزه بارورسازی ابری تفاهمنامهای شکل گرفت و در این راستا 7 مرکز داده ابری راهاندازی شد. 248 هسته پردازشی و66 گیگ رم و 5.2 ترابایت فضای ذخیرهسازی ایجاد شده است.
وی ادامه داد: امروز برای اینکه در خیلی از جاها خدمات و فعالیتها را آنلاین داشته باشیم، نیاز است با API خدمات دولت، شرکتهای خصوصی خدمات خود را مانند احراز هویت در معاملات خودرو و مسکن ارایه کنند. به جای ارایه خدمات مستقیم، این سرویس در قالب دو اپراتور خدمات الکترونیکی دولت ارایه شد.
صادق عباسی شاهکوه، رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در این مراسم اظهار داشت: در یک سال اخیر سیمکارتهای دیتای موبایل از 90 به 98 میلیون و مصرف دیتا از 800 هزار ترابایت به یک میلیون ترابایت افزایش یافته و متوسط مصرف دیتای سیمکارت موبایل 10 گیگ بوده و سرعت از 9 مگ به 10 مگ افزایش یافته است.
وی افزود: یک سوم مصرف دیتای کشور روی شبکه ثابت قرار دارد و باتوجه به مشکل درآمدی اپراتورها به دلیل قیمت پایین تعرفه امروز به نقطه بحرانی رسیدهایم و با این وضعیت فعلی هشدار داده میشود که دو سال دیگر شبکهای وجود نخواهد داشت که مردم از آنها سرویس بگیرند.
عباسی شاهکوه ادامه داد: با واگذاری فرکانس 2300 اپراتورهای موبایل، 700 سایت را فعال کردهاند و وضعیت دسترسی بهتر شد و این آمار تا پایان سال جاری به 2 هزار سایت میرسد. درحالحاضر 100 سایت فعال 5G داریم و تا پایان سال به 600 سایت میرسد.
رییس سازمان تنظیم مقررات رادیویی اضافه کرد: عدم سرمایهگذاری در بخش انتقال به ویژه در شرکت مخابرات ایران مشکلساز شده است. در شرایط حاضر شبکه مخابرات نیاز به بازسازی دارد. در سالهای اخیر اختلافات زیاد تعرفهای وجود داشت و امیدواریم به زودی این مشکلات و ناهماهنگیها مرتفع شود.
وی تصریح کرد: دولت حمایت خوبی برای توسعه شبکه ثابت انجام داد و آمار از 3 درصد دولت قبل در دولت جدید به 8 درصد رسید و در نتیجه آن شبکه موبایل و 5G نیز توسعه مییابد.
انتهای پیام/