جهان بر بد‌ اندیش تنگ آوریم!

      
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: یکی از مهمترین عوامل فروپاشی خانواده ها و به تاخیر انداختن ازدواج، تغییر ادراکی است که دختران جوان ایرانی از خود و نقش های اجتماعی که باید ایفا کنند و تخیلی که نسبت به آینده دارند رخ داده است.
کد خبر: ۲۲۹۱
۲۸ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۶

به گزارش رسانه بهمن، به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، دکتر یامین پور معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان روز دوشنبه با حضور در نشست هم‌اندیشی کارشناسان حوزه برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان به میزبانی استان البرز اظهار کرد: ده سال پیش که بنده رساله دکترا می‌نوشتم محور اصلی‌اش بحث گسست نسلی و تأثیر تغییرات اجتماعی بر گسست نسلی بود و در آن پژوهش طلاق به عنوان یکی از اصلی‌ترین متغیرها مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: نتایج حاکی از این بود که بین تلقی مردم از مقوله‌ی طلاق و آنچه فی‌الواقع در حال رخ دادن است شکاف عمیقی وجود دارد.

دکتر یامین پور ادامه داد: شاید به نظر برسد مسئله‌ی اصلی در ازدواج جوانان مسائل معیشتی باشد در حالی که یافته‌های این پژوهش نشان داد یکی از مهمترین عوامل فروپاشی خانواده‌ها و به تأخیر انداختن ازدواج، تغییر ادراکی است که دختران جوان ایرانی از خود و نقش‌های اجتماعی که باید ایفا کنند و تخیلی که نسبت به آینده دارند رخ داده است.

وی با بیان اینکه " در واقع مسئله ما مسئله‌ی فرهنگ و سبک زندگی است " گفت: بررسی‌های میدانی هم تائید می‌کند که ازدواج آسان به معنای ازدواجی که در سن پایین و با سهولت در برگزاری و مناسک آن انجام می‌شود تابعی از توسعه نیست.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد: در استان سیستان و بلوچستان ما شاهد پایین‌ترین نرخ طلاق، بالاترین نرخ ازدواج و پایین‌ترین سن ازدواج در زوجین هستیم، پس به این پرسش چگونه پاسخ خواهیم داد؟ آیا این آمارها تابعی از توسعه یافتگی است یا تابعی از توسعه نیافتگی است؟

وی با بیان اینکه " بین تلقی که جوانان از رویدادها و وقایع دارند با آنچه فی‌الواقع رخ می‌دهد فاصله‌ی زیادی است " گفت: تصور نکنیم که طلاق همیشه معلولی است از زیرساخت‌هایی که ما توان و امکان تغییر آن را نداریم و همیشه هم اینگونه نیست که تورم و مشکلات اقتصادی مسبب طلاق باشند.

دکتر یامین پور اضافه کرد: اگر مهارت جوانان برای تشکیل و حفظ خانواده را تقویت کنیم و تغییرات هویتی صورت پذیرد حفظ کیان خانواده راحت‌تر خواهد بود.

وی اظهار کرد: در بحث جوانان و مطالعات صورت گرفته در این حوزه ما با شاخصی مواجه هستیم که گروهی از جوانان را پوشش می‌دهد که نه شاغل هستند و نه جویای کار و نه حتی محصل، این جوانان حتی در پی این هم نیستند که مهارت فردی و یا اجتماعی خاصی کسب کنند و اساساً روزگار آنها به بطالت می‌گذرد.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان بیان کرد: این شاخص در کشور ما مورد مطالعه‌ی جدی قرار نگرفته است، آمار دقیقی از این جوانان وجود ندارد و در سیاست‌گذاری‌ها نیز توجهی نمی‌شود در حالی که می‌توان حدود 29 تا 40 درصد از جوانان را با مقوله‌های این شاخص مورد بررسی قرار داد و سنجید.

وی تصریح کرد: این جوانان پرسه‌زن نباید در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های ما مورد غفلت قرار گیرند، بلکه باید این گروه به رسمیت شناخته شده و مسائل آنان به دغدغه‌های کارشناسان معاونت جوانان بدل شود.

 

 

نظرات بینندگان
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب‌سایت منتشر خواهد شد
* متن پیام:
نام و نام خانوادگی:
ایمیل: