به گزارش رسانه تحلیلی تصویری بهمن، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان - ابراهیمی مقدم ادامه داد: اینترنت یک فرصت بزرگ است اما افراط و استفاده نادرست از آن می تواند ضررهای جدی و خطرناک را به وجود آورد.
به گفته این روانشناس اعتیاد جنسی به فضای مجازی که در بعضی افراد شایع است، سبب می شود فرد، به دیدن تصاویر و فیلم های پورن یا مبتذل معتاد شود که در خیلی از موارد افراد وسواس جنسی پیدا می کنند و این یک اختلال است.
به گفته ابراهیمی مقدم در اعتیاد به رابطه سایبری یا مجازی، فرد معتاد، بیش از حد با این روابط درگیر می شود و بیشتر دوستان او مجازی هستند.
ابراهیمی مقدم گفت: اعتیاد به بازی اینترنتی و خرید و تجارت آن که جنبه ی وسواس گونه دارد، تمام فکر و ذهن او را حتی زمانی که بازی نمی کند درگیر می کند.
به گفته این روانشناس افراد معتاد به وبسایت یا اطلاعات اضافه، بیشتر اوقات به جستوجوی وسواس گونه در این فضا می پردازند.
این روانشناس گفت: اعتیاد به شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، بعد از دوران کرونا بیشتر شده است و بیشتر هم به دنبال مطالب بیهوده هستند مثلا در اینستاگرام بازدید و پسند مطالب علمی بسیار پایین تر از عکس یا فیلم های شخصی افراد است. افرادی که به شبکه های اجتماعی اعتیاد دارند معمولا به سندرم تنهایی آنلاین مبتلا می شوند یعنی آنلاین بودن های مداوم بدون تماس فیزیکی با خانواده را تجربه می کنند، و این افراد روابط سایبری را به روابط بین فردی ترجیح می دهند که نتیجه آن ایجاد مشکل خانوادگی و شغلی است.
به گفته ابراهیمی مقدم افراد معتاد به اینترنت ساعات زیادی را در این فضا سپری می کنند و از فعالیتهای بدون اینترنت رضایت ندارند، این افراد از آسیب دیدن به سلامتی، مسائل اجتماعی و روانی خود به دلیل فعالیت زیاد در اینترنت تا حدودی آگاه هستند و به دلیل نداشتن تجربه کافی در زندگی به دور از فضای مجازی اعتماد به نفس پایینی دارند و معمولا احتمال اختلال خلقی در آن ها بیشتر از افراد دیگر است.