به گزارش رسانه تحلیلی تصویری بهمن به نقل از تسنیم، در حالی که در چند سال اخیر و بعد از ایجاد معادلههای جدید در درگیری میان رژیم صهیونیستی و فلسطینیان، اعتراف صهیونیستها به نابودی قریب الوقوع اسرائیل در حال افزایش است، «جدعون لیوی» کارشناس و روزنامهنگار صهیونیست در مقالهای که برای وب سایت انگلیسی میدل ایست آی آماده کرده بود اعلام کرد که اسرائیلیها معتقدند نمیتوان درباره آینده اسرائیل در دراز مدت صحبت کرد؛ زیرا نمیدانند که آینده آنها چه خواهد شد و به همین دلیل همه اسرائیلیها به دنبال پاسپورت دوم هستند.
وی افزود، ما به کجا میرویم؟ وضعیت اسرائیل تا 20 سال دیگر چگونه خواهد بود؟ هیچکس نمیتواند حتی تصور کند که شرایط اسرائیل در ده سال دیگر چگونه است. اسرائیلیها نمیتوانند هیچ گونه پیشبینی درباره آینده خود داشته باشند. این درحالی است که مردم همه کشورهای جهان هرگز چنین سوالاتی برای خودشان مطرح نمیکنند. بنابراین چرا اسرائیلیها به این نقطه رسیدهاند؟ اسرائیلیها در تکاپوی شدید برای گرفتن پاسپورت دوم برای خود و فرزندانشان هستند و برایشان فرقی نمیکند که این گذرنامه پرتغالی باشد یا لیتوانیایی، مهم این است که اسرائیلیها میدانند باید یک گذرنامه دیگر غیر از گذرنامه اسرائیلی داشته باشند. اسرائیلیها احساس میکنند که پاسپورتهای آنها نوعی مجوز موقت است که تاریخ انقضای آن نزدیک شده و دیگر نمیتوان به آن اعتماد کرد.
این نویسنده صهیونیست در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه چیزی در انتظار اسرائیل است هشدار داد، جامعهای که با سر در شن و ماسه فرو رفته نمیتواند راه دوری برود و قطعا نمیتواند با چالشهای واقعی مواجه گردد. اسرائیلیها تلاش میکنند درباره آینده خودشان صحبت نکنند. آنها یک نگرانی عمیق و بسیار واقع بینانه در مورد چیزی که ممکن است برای آینده آنها رقم بخورد، دارند.
جدعون لیوی تاکید کرد، این در حالی است که قبلا اسرائیلیها به قدرت ارتش خودشان افتخار میکردند اما اکنون آیندهای مبهم پیش روی خود میبینند. اسرائیلیها معتقدند که سرکوب و ظلم و خودفریبی در اسرائیل به میزانی زیاد است که در هیچ جامعه دیگر دیده نمیشود. در حالی که برخی اسرائیلیها تلاش دارند وانمود کنند که هیچگونه اشغالگری و سیاست آپارتاید در اینجا وجود ندارد اما شواهد چیز دیگری نشان میدهد. بنابراین اسرائیلیها به فردای خود اهمیت نمیدهند؛ زیرا نمیتوانند برای آن برنامهریزی کنند.
این کارشناس رژیم صهیونیستی در ادامه گفت، تنها راه برون رفت از این بنبست ناامیدکننده ایجاد یک گفتمان جدید مبتنی بر حقوق و برابری میان اسرائیلیها و فلسطینیها بوده که البته چنین مسئلهای برای اسرائیلیها بسیار دردناک است. در واقع باید حقوق برابر میان فلسطینیها و اسرائیلیها وجود داشته باشد اما این امر مستلزم حذف صهیونیسم و نفی حاکمیت یهود میباشد.
این نویسنده صهیونیست در ادامه مقاله خود اعلام کرد، زمان کنونی بسیار ناامید کننده است و آیندهای نمیتوان برای اسرائیل متصور شد و باید کاری کرد. بدترین چیزی که میتواند در این برهه اتفاق بیفتد این است که اسرائیلیها نسبت به اتفاقات پیرامون خود بی تفاوت باشند و تسلیم واقعیت فعلی شوند.
جدعون لیوی معتقد است هیچ کس نمیتواند روند خودباختگی و فروپاشی اسرائیل از درون را متوقف کند و بیماری سرطان اسرائیل به آخرین مراحل خود رسیده و راهی برای درمان آن وجود ندارد. «بنی موریس» مورخ صهیونیست نیز در این زمینه اعلام کرد: «اسرائیل» مکانی است که خورشید در آن غروب خواهد کرد و به زودی شاهد انحلال و فروپاشی خواهد بود، در سالهای آینده این اعراب و مسلمانان هستند که پیروز میشوند و یهودیان در این سرزمین در اقلیت قرار خواهند گرفت، به طوری که یا اخراج و یا کشته میشوند.
اما جدا از کارشناسان و تحلیلگران صهیونیست مقامات سیاسی و نظامی اسرائیل بارها درباره خطراتی که موجودیت این رژیم را تهدید میکند هشدار دادهاند. در همین زمینه «ایهود باراک» نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی در مقالهای اعلام کرد، نگران است که اسرائیل در معرض نفرین دهه هشتم که سایر «دولتهای یهودی» در گذشته گرفتار آن شدند، قرار بگیرد. «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در سال 2017 اعلام کرد که تلاش میکند تا اسرائیل را به 100 سالگی آن برساند اما این مسئله بدیهی نیست؛ زیرا هیچ «دولت» یهودی تاکنون بیش از 80 سال عمر نکرده است.